pátek 29. března 2024 Taťána

V Hranicích se již pošesté bude konat letní festival Letiště

Spiknutí rozumných lidí za doprovodu jazzu, elektroniky a imerzivního divadla. Přijímací rituál nového formátu letní zábavy. Dva dny na drahotušském letišti, které změní tvůj život.

12. a 13. července u Hranic, uprostřed Moravské Brány, nebezpečně blízko Hranické propasti. Vstupenky jsou k dostání za pár korun už teď na Goout.cz. Více informací najdeš na facebookové události nebo stránce.

Na soundtracku k tomuhle živému divadlu se objeví Kittchen v plné sestavě, rakouský punk-bluesový uragán Deadbeatz, horká novinka elektro-indie scény Humdrum Lighthouse a na závěr to všechno svým typickým ostrým rýmem shrne Kato s Prago Union. Představíme unikátní jam session projekt Runway Sessions, experimentální scénu zastoupí olomoucká kapela Lebanon a party si vezmou na starosti, jako už tradičně, residenti z Metro Chillout Club Olomouc.

Jazzovou scénu bude reprezentovat slovenská zpěvačka s americkými kořeny - Ashley Abrman se svou čerstvou solo show zvanou Ešli. Novou kolaboraci představí Antonín Dlapa & Jen Hovorka a sobotní odpoledne odlehčí Federico DeVittor Trio. Za jedničky a nuly nastoupí persona české elektronické scény Ondra Mikulka alias Aid Kid, ambientní Uchoff a producenti Sabrehart a Citty.

Dramatickou linku bájného Karnevalu povede herec Daniel Možnar: „Co je důležitější - diverzita nebo unita? Mohou tyto dva pojmy existovat zároveň? Letiště Karneval skýtá odpovědi. Místo standardní divadelní formy představíme site-specific koncept přesahující až do imerzivního divadla. Spolu s nejrůznějšími umělci z celé republiky vytvoříme alternativní svět mystického KARNEVALU. Prožijte s námi příběh extravagance a jednoty.”

Pronikni do setkání rozumných lidí a staň se součástí elitního společenství.

Můžete se těšit na světelnou i ohňovou show, přehlídku performativního umění a v rámci odpoledních workshopů si také můžete zkusit vzdušnou akrobacii, sebevyjádření pohybem, výrobu oblečení či tvorbu elektronické hudby.

Tisková zpráva

Štítky Letiště, festival, Hranice

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.