sobota 20. dubna 2024 Marcela

VÍKEND PODLE DRBNY: Projděte se pohádkovým lesem, zajděte zdarma na bazén nebo oslavte příchod prázdnin na zámku

V kinech je právě třetí pokračování úspěšného hororového snímku Annabelle. Pokud si chcete s dětmi užít na začátku prázdnin zábavu, navštivte pohádkový les nebo zajděte na bazén.

SOBOTA

Projděte se s dětmi pohádkovým lesem do Řimic. Pochod začíná na hřišti od 12 do 16 hodin. Čeká na vás bohaté občerstvení i cukrová vata nebo skákací hrad. Cesta je sjízdná i s kočárkem, ale doporučuje se nést malé děti v šátku nebo nosítku.

Děti dostaly vysvědčení a mají prázdniny. Vyrazte s dětmi na Plavecký stadion v Olomouci. Každý školák, který na pokladně ukáže vysvědčení, dostane slevu na vstupné 30%. Děti, které mají vyznamenání, tak mají vstup na bazén zcela zdarma.

Zahájit prázdniny můžete na zámku v Hustopečích nad Bečvou, a to v sobotu od 10 hodin. Můžete se těšit na stolní fotbálek, burzu knih, turnaj v deskové hře Člověče, nezlob, fotokoutek nebo výrobu prázdninových triček. Program vyvrcholí promítáním pohádky Čertí brko.

NEDĚLE

První ročník Decathlon Beach Open odstartuje v 11:00 v Kaprodrom klubu, který se nachází za ulicí Andělská v Olomouci. Turnaj je určený pro amaterské hráče plážového volejbalu i profíky.

 

Milovníky hororu jistě potěší, že v kinech právě běží další pokračování filmu Annabelle. Třetí pokračování této úspěšné hororové série vás opět zavede za Lorraine a Edem Warrenovými. Ti uložili posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti, kde jsou další artefakty zla. Panenka Annabelle byla poprvé představena ve filmu V zajetí démonů. Za filmem stojí scénárista a prodecent James Wan.

Autoři | Foto Facebook Decathlon, Plavecký stadion Olomouc a Aquacentrum Delfínek, Pochod pohádkovým lesem Řimice, Zámek Hustopeče nad Bečvou, YouTube

Štítky víkend, kultura, děti, zábava, divadlo, kino, sport, vzdělání, hudba

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.