čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Víkend bude v Čechách pod Kosířem patřit historickým kočárům, koňským spřežením a mistrům 19 řemesel. Koná se Josefkol 2019

PR článek

V sobotu 20. července a v neděli 21. července se v zámeckém parku v Čechách pod Kosířem bude konat 12. ročník již tradiční akce Josefkol. Lidé se opět mohou těšit na historické kočáry i bohatý doprovodný program.

Letošní ročník akce nese motto "Vlast - láska k historii", a v jeho duchu se bude i celý doprovodný program odehrávat. K vidění budou historické kočáry, návštěvníci si mohou prohlédnout historické stroje a stavbu kočárů, svoje představení zde budou mít i kaskadérská společnost Štvanci. Jedním z hlavních bodů programu bude příjezd Templářských rytířů.

Veškterý program a podrobné informace naleznete na oficiálních stránkách akce.

Večer se pak návštěvníci mohou těšit na večerní představení Příběh lásky a odvahy. Po celý den budou k dispozici projížďky v historických kočárech. 

Program je připraven i pro ty nejmenší, bude se malovat na obličej, práskat bičem pro malé i velké a pro všechny bude také připravené bohaté občerstvení.

Vstupné na akci činí 150 korun, pro děti pak 70 korun.

Akci organizuje Muzeum kočárů a Kočáry Mylord ve spolupráci s Olomouckým krajem, Vlastivědným muzeem v Olomouci, zámkem Čechy pod Kosířem a obcí Čechy pod Kosířem.

Autoři | Foto archiv organizátora

Štítky Josefkol, kočáry, koně, historie, Čechy pod Kosířem

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.