sobota 20. dubna 2024 Marcela

VÍKEND PODLE DRBNY: Zajděte na flamencové vystoupení Davida Péreze nebo se zúčastněte mistrovství ve sjezdu na tobogánu

Tento víkend si užijí malí i velcí. Vyřádit se mohou v olomouckém Aquaparku. Milovníci hudby a tance si jistě užijí příjemný kulturní zážitek na festival Colores Flamencos.

SOBOTA

IX. Hanácké mistrovství ve sjezdu na tobogánu začne v 11:00 v Aquaparku Olomouc. Registrovat se můžete již od 10:00. Závodníci budou rozděleni podle věku do čtyř kategorií. Zúčastnit se mohou i děti od čtyř let. Čeká na vás den plný pohybu, soutěží a skvělý doprovodný program.

Fler-Vintage Market můžete navštívit od 10:00 do 18:00 v areálu Letního kina v Olomouci. Čeká na vás mnoho vintage a retro kousků, dobroty, skvělá káva, dobrá hudba, swap koutek a program nejen pro děti.

BarokOlomouC

17:30 - 18:30 Divadlo Facka
18:45 - 19:45 Hanácké kvartet
20:00 - 21:00 taneční výuka Alla Danza Brno
21:15 - 21:45 hudební vystoupení Terezy Maškové
22:00 - 22:30 Audio-vizuální show - Sloup Nejsvětější Trojice

Na letošním festivalu Colores vystoupí sevillský tanečník David Pérez. Jeho nejnovější projekt De Arte bude českou premiérou. Představení bude naplněné pozitivní energií a příběhy všech devíti protagonistů. David Pérez vystoupí na galavečeru, který se bude konat na výstavišti Flora, a to od 20:30. Více informací najdete zde.

NEDĚLE

Klavírní recitál Sáry Medkové můžete navštívit v Arcidiecézním muzeu od 19:00. Uslyšíte zde kombinaci španělských a francouzských skadatelů s mexickými sarabandami J. S. Bacha.

Sára Medková je jedna z předních českých klavíristek mladé generace. Vystupovala již ve 26 zemích Evropy, v USA a Asii. Zaměřuje se jak na klasicko-romantický repertoár, tak na hudbu 20. a 21. století.

Vstupenky zakoupíte v Městském informačním centru nebo před koncertem v Arcidiecézním muzeu.

Autoři | Foto pixabay.com, Facebook Informační centrum Olomouc, Aquapark Olomouc, Vintage.Market.Olomouc, David Pérez, MULTIŽÁNROVÝ FESTIVAL FLAMENCA COLORES FLAMENCOS OLOMOUC,

Štítky víkend, kultura, děti, zábava, divadlo, kino, sport, vzdělání, hudba

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.