sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hudební festival BLACKOUT zbourá Fort v Křelově. Nebude chybět světelná show, party bazén i Leoš Mareš

PR článek

V sobotu 17. sprna zažije Fort v Křelově obrovskou párty. Na třech pódiích zahraje celkem 14 DJs v čele s dnes už legendárním Leošem Marešem.

Veškeré informace o festivalu najdete na oficiálních webových stránkách či na Facebooku. Lístky lze zakoupit zde.

Festival se bude konat v sobotu 17. srpna od 12:00 do až do ranních hodin. Na hlavním EDM open air pódiu se představí DJ Show Leoše Mareše, elektrické housle a saxofon ve skupině s DJ Burysax či DJ Lucky Boy. Kompletní line-up naleznete na oficiálních stránkách akce www.blackoutfestival.cz.

Kromě DJs se můžou návštěvníci, kteří dorazí na místo v kombinaci bílého a černého oblečení, těšit na ohromnou světelnou show a pyro efekty, bary po celém areálu s alko i nealko nápoji a skvělým jídlem, chillout zónu na terase s vodními dýmkami, atrium s bazénem a party pěnou a samozřejmě také VIP zónu.

„Na hlavním EDM open air podiu se objeví několik známých DJs a dalších účinkujících, kteří se budou střídat v průběhu večera. Další dvě stages jsou umístěny ve vnitřních prostorách budovy, kde si to budete moci užít v duchu Latino, Hip Hop / RnB a Oldies," řekl organizátor festivalu Radim Stupka.

VIP zóna s jedinečným výhledem na hlavní stage a Olomouc zahrnuje neomezenou konzumaci vybraných alko i nealko nápojů, vodní dýmku, vstup do vířivky a expresní odbavení při příchodu na festival.

Autoři

Štítky BLACKOUT, festival, hudba, Leoš Mareš, Křelov, fort

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.