středa 24. dubna 2024 Jiří

VÍKEND PODLE DRBNY: Užijte si skvělou hudbu na Létofestu, ochutnejte řízky na různé způsoby a zajděte s dětmi na Toy Story 4

Děti se mohou těšit na předpremiéru pokračování oblíbené pohádky Toy Story. Milovníci hudby a dobrého jídla si tento víkend užijí do sytosti.

PÁTEK

Létofest můžete navštívit u Šantovky ve dnech 2. - 3. července. Akce je určena pro celou rodinu. Na návštěvníky čeká dětský program a zábava po celé dva dny.

PSALI JSME: Olomoucký Létofest na začátku srpna nabídne Tomáše Kluse, Lenny, Mandrage i Wanastovi Vjecy

SOBOTA

​Řízková sobota provoní Kemping Žralok Plumlov od 14:00. Jestli jste milovníci řízků, tak si na této akci můžete vychutnat tuto dobrotu na spoustu různých způsobů.

Hanácké Woodstock vás nadchne skvělým programem od 13:00 ve Velké Bystřici. Vystoupí zde kapely jako Wohnout, 5th Avenue Blues/PL, Dark Gambale, Synkopy 61, Kamil Střihavka a Leaders, Distant Bells (Pink Floyd), Pumpa, Everlasting Dark. Součástí akce bude také řada prodejních stánků s různými dobrotami.

NEDĚLE

Koncerty písničkářů si můžete poslechnout od 15:00, kdy vystoupí Michal Horák s houslistou v Arboretu v Bílé Lhotě. Od 17:00 pak vystoupí Petr Lüftner. Vstupné je 80 korun na oba koncerty.

Toy Story 4 můžete shlédnout v neděli v Premiere Cinemas, a to od 14:00. Pokračování oblíbené pohádky nás přenese mezi známé přátele. Setkáme se opět s kovbojem Woodym a jeho věrnými kamarády. Na děti v rámci Pohádkové neděle čeká tombola plná pohádkových cen a lízátko.

Autoři | Foto Facebook Kempink Žralok Plumlov, Létofest, Arboretum Bílá Lhota, Toy Story, CafeGape

Štítky víkend, kultura, děti, zábava, divadlo, kino, sport, vzdělání, hudba

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.