pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ruční papírna ve Velkých Losinách o víkendu ožije bohatým programem

PR článek

V sobotu 10. sprna a v neděli 11. srpna se ve Velkých Losinách opět bude konat Víkend v ruční papírně. Tak jako minule, i v tomto roce lákají organizátoři na bohatý program - návštěvníci si budou moci vyzkoušet práci s papírem, přichystáno je také promítání filmu Bohemian Rhapsody.

Protože se akce koná v ruční papírně, tak jaksi přirozeně bude program spojen právě s papírem. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet výrobu přáníček a obálek, ke slovu přijde také kaligrafie, origami či ukázka knihtisku. Pro děti bude k dispozici historický kolotoč či malování na obličej, o jejich zábavu se postarají šermíři, kouzelník či nafukovací skluzavka.

Po celou dobu programu bude probíhat jarmark a bude připraveno bohaté občerstvení. „Ve dnech 10. a 11. srpna vás zveme na pravidelně se opakující letní akci "Víkend v Papírně aneb Hrátky s papírem", jejíž součástí je krom tradičního programu ukázka řemesel a jarmark regionálních produktů. V sobotu večer s námi můžete prožít kouzelnou atmosféru při projekci velice úspěšného filmu "Bohemian Rhapsody". Těšíme se na vás," sdělují na webu organizátoři akce.

Autoři

Štítky kultura, dílny, ruční výroba, Velké Losiny, ruční papírna

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.