pátek 29. března 2024 Taťána

Olomoucká filmová skupina George Vision točí nový film, na jeho vznik může přispět i veřejnost

Olomoucká nezávislá filmová skupina George Vision, v jejíž čele stojí režisér Jiří Slečka, chystá nový detektivní film. Pro jeho realizaci se rozhodli, kromě vlastních finančních prostředků, využít také pomoci veřejnosti skrze portál Startovač.

Mladí filmaři, kteří tvoří nezávislou filmovou skupinu George Vision z Olomouce, každým rokem přícházejí s novými nápady nejrůznějších filmových projektů. Jejich nejnovějším počinem by mělo být nové drama s detektivním podtextem s názvem NA ŽIVOT. Za sebou už přitom mají pár úspěšných filmových projektů a promítání v mnoha koutech České republiky. Pokud vše dopadne dobře, první klapka by měla padnout v průběhu srpna. Vše také záleží na tom, zda vyjde záměr filmařů s využitím pomoci od veřejnosti.

Film by měl být o bývalém policistovi Danielovi, který vyšetřoval nejrůznější zločiny se rozhodl říct dost a otevřel si vlastní soukromou detektvní kancelář, ve které pomáhá lidem s rešením různých obvinění. Většinou jsou jeho zákazníky ženy, které žárlí na své partnery a podezřívají je z nevěry. Nedá se říci, že by byl Daniel s touto prací stoprocentně spokojený, ale je rád, že má alespoň čistou hlavu a netahá si práci domů. Jednou mu však jeho "čistou hlavu" překazí nečekaná událost, která mu změní život.

S množstvím peněz, které by se vybraly mezi lidmi, plánuje skupina nakoupit rekvizity, masky, pohonné hmoty, vylepšit techniku, případně zapůjčit prostory pro natáčení. Pro přispěvatele tvůrci filmu připravili odměny v závislosti na výši částky, kterou se rozhodne dotyčný věnovat.

Trailer na poslední film z dílny George Vision zde:

Chcete-li přispět nebo si prohlédnout celý projekt detailně, všechny informace najdete zde.

Zdroj: PR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.