středa 24. dubna 2024 Jiří

V zahradách šternberského hradu se bude hrát v srpnu divadlo

Agentura ARKS Plus s. r. o. opětovně v těchto dnech představuje program Letního divadelního hraní, které se uskuteční v zahradách Státního hradu Šternberk.

Letní divadelní hraní se již tradičně bude konat ve třech dnech v měsíci srpnu. První den můžete shlédnout Šternberské ochotnické komedianty (ŠOK) – v černé komedii Mrzák inishmaanský, která vám ukáže, co se stane, když do odlehlého monotónního regionu přijedou mezi farmáře lidé z USA.

Ve druhém dni se můžete těšit na nejznámější one man show Caveman – která sklízí úspěchy po celém světě a která ukazuje rozdíly mezi mužem a ženou, o lásce, partnerství a rozdíly mezi oběma pohlavími.

Třetí den se můžete těšit na koncert Sester Havelkových, jejichž repertoár se skládá výhradně z písní 20., 30. let minulého století, které interpretují s autentickou nostalgií a vytříbeným citem pro duch doby. Kostýmy a průvodní slovo pak dotvářejí celou atmosféru minulého století.

Vstupenky si můžete zakoupit v informačních centrech ve městech Šternberk, Olomouc, Uničov nebo v sídle firmy ARKS Plus, s.r.o. (Dolní Hejčínská 31, Olomouc).

18. srpna 2015  ŠOK - Mrzák inishmaanský – 80,- Kč
19. srpna 2015  Caveman – 260,- Kč
20. srpna 2015 Sestry Havelkovy – 220,- Kč

Zdroj: PR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.