pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na hodech v Tršicích vystoupí Zdeněk Izer, Turbo nebo Honza Onder

PR článek

Tršické hody se letos konají od 6. do 8. září. Návštěvníci se mohou těšit na hudební nářez a děti si užijí skvělou zábavu. Zkrátka malí i velcí se rozhodně pobaví.

PÁTEK

Hody odstartují v pátek v areálu zámku, kdy si budou moci děti užít film Hotel Transylvania 3, a to od 18:30. Ani dospělí nepřijdou zkrátka. Film Po čem muži touží se bude promítat ve 20:30. Po celé tři dny, kdy budou hody probíhat, bude zajištěno občerstvení, takže ani hlad vás nezaskočí. Nebudou chybět ani hodové speciality.

SOBOTA

V sobotu ve dvě hodiny vypukne rockové odpoledne se skupinami Coincidence, U.S. aPES, De la mente a Hard Balls. Od sedmnácté hodiny pak proběhne benefiční koncert duchovní hudby v kostele Narození Panny Marie. Nádvoří u hasičárny pak od osmé hodiny večerní ožije hodovou zábavou se skupinou NEGATIV.

NEDĚLE

Neděle začne mší svatou v osm hodin ráno. O dvě hodiny později vypukne závod na kolečkových bruslích s názvem Tršické žabák. Děti si odpoledne užijí s hudbou a tancem, a to na dětské diskotéce s Vlasťou Macíkem nebo poté s Honzou Onderem. Milovníci cimbálové muziky si přijdou na své od půl třetí, kdy vystoupí OKYBAČA. Snad každého návštěvníka rozesměje vystoupení Zdeňka Izera ve čtyři hodiny odpoledne. Hody pak zakončí o půl šesté koncert rockové kapely Turbo.

Štítky Tršice, hody, zábava, kultura, akce

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.