čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Taneční párty v olomouckém S-Klubu podpoří děti z dětských domovů i malé onkologické pacienty

PR článek

Už v pátek 27. září od devíti hodin večer zažije olomoucký S-Klub opravdu velkou párty. Do S-Klubu přijíždí akce s názvem MAGIC HORIZONS, která je propojením té nejlepší elektronické hudby, obrovské show plné efektů a dobrého skutku. Výtěžek z této akce totiž poputuje k dětem z dětských domovů, klokánků a taktéž k onkologicky nemocným dětem. Každý, kdo přijde, podpoří nákupem vstupenky dobrou věc.

Kdo na akci vystoupí? To nám prozradil jeden z organizátorů a spoluzakladatel neziskové organizace Brave Bear foundation Filip Navrátil. V olomouckém S-Klubu vystoupí rezidentní DJské duo pražského DUPLEXU ANGRY BEATS. Dále pak mladý a velmi talentovaný DJ a producent BraveB a také rezidentní DJ Diskotéky CITOV Mick3y a z Vysočiny dorazí VAMBI.

To však podle organizátora akce není zdaleka vše. Jedno slavné jméno zůstane prozatím utajené a bude oznámeno v ten pravý čas. Akce se zúčastní i známý „youtuber“ STEJK.

A co návštěvníky akce čeká? Vstup pro prvních padesát příchozích zdarma, welcome drinky, hostesky, VIP zóna s jedinečným výhledem na stage, speciální efekty a spousta dalšího.

O vstupenky můžete soutěžit na instagramovém profilu jednoho z vystupujících, a to u olomouckého DJe a producenta, kterým je BraveB.

Více informací se dozvíte zde a také na bravebear.cz.

Přijďte si užít obrovskou párty a podpořit tím dobrou věc.

Foto Klára Psotová

Štítky párty, benefice, charita, S-Klub, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.