čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Vault 42 zve v říjnu na workshop instagramové fotografie i na kaligrafii

V říjnu se Vaultu 42 můžete těšit na anglický workshop, kurz kaligrafie nebo workshop, kde se dozvíte, jak správně fotit na Instagram.

Již 11. 10.  je pro anglické začátečníky nebo ty, kteří se nemohou dostat na další úroveň v angličtině, připraven kurz s názvem Anglicky za 3 měsíce. Pomocí speciálních technik se za tři měsíce dostanete na takovou úroveň angličtiny, na kterou se jiní dostanou za několik let. Kurz stojí 1190 korun a probíhá od 15.30 do 19.00.

Na své si přijdou i milovníci kaligrafie. Ve středu 23. října proběhne workshop pro začátečníky s názvem Úvod do kaligrafie. Na kurzu se naučíte psát perkem, ale vyzkoušíte si i fixy nebo štětec. Získáte informace o stavbě písmen nebo úhlu psaní. Rovněž se naučíte tři techniky psaní. Hned den na to, ve čtvrtek 24. října, bude probíhat kurz kaligrafie pro pokročilé, kde se zdokonalíte v technice, kterou si sami vyberete. Kapacita kurzu je omezena na osm osob, takže lektorka bude mít dost času a prostoru pro každého účastníka. Začínáme v 17.00.

Jak správně vyfotit fotky na Instagram vám 25. 10. řekne fotograf Adam Mráček, který povede workshop pro všechny nadšené uživatele Instagramu, kteří se chtějí zdokonalit a naučit se upravovat fotky v aplikaci Lightroom. Kurz, který začíná ve 14 hodin, je určen pro začátečníky a mírně pokročilé.

Více akcí a podrobností najdete na této adrese.

Autoři

Štítky kultura, Vault 42, akce, Olomouc, říjen

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.