čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

VÍKEND PODLE DRBNY: Čeká na vás večer průserů a sportovní akce

O víkendu bude rušno. Proběhne čtvrtý ročník FuckUp night, kde se zaručeně pobavíte, můžete přijít zafandit na hokejový stadion, nebo si dopřát pořádnou várku strachu ve Strašidelném domě. Chystá se také fotbalový zápas, koncert neobvyklé kapely a divadlo pro zájemce o ezoterická témata s léčivou atmosférou. Můžete se seznámit s bojovými sporty, nebo vidět film o sériových vraždách. Nenechte si ujít, co vás zaujme.

PÁTEK

Dnes startuje čtvrtá FuckUp Night, jinak zvaná slavnost neúspěchů. Přijďte se pobavit do Kina Metropol. Akce startuje dnes v 19:00. Těšit se můžete na skvělé hosty, mezi nimi například Jakub Rafael alias rapper MC Gey, osobní trenér Tomáš Kulatý alias Kuli a spousty dalších.

PSALI JSME: V Olomouci proběhnou slavnosti neúspěchů. Čtvrtá FuckUp Night představila hosty

Dnes v 18:00 můžete také přijít zafandit na Zimní stadion v Olomouci na šestnácté kolo hokejové extraligy. Hraje Olomouc proti Zlínu.

Pokud vás ani jedna z akcí nezaujala, Halloweenské akce stále pokračují. Další z nich začíná dnes v 16 hodin ve Strašidelném domě a slibuje ten nejděsivější Halloweenský zážitek. Akci můžete navštívit dnes do 23:00 nebo zítra od 10:00 do 22:00.

SOBOTA

Sobota přinese radost fanouškům fotbalu. SK Sigma Olomouc hraje na domácím hřišti na Andrově stadionu proti FK Mladá Boleslav. Zápas začíná 14:30.

Kdo by rád v sobotu zavítal za kulturou, může ve 20:00 přijít na koncert Sangre de Muerdago v Divadle na cucky. Kytary a středověké nástroje hrají melodie, které zamávají vašimi emocemi.

Pro koho je lepší divadlo, než koncert, měl by zavítat do Divadla na Šantovce na představení Andělé v mém srdci. Jde o skutečné příběhy žen, které komunikují s anděly a duchy zemřelých. Jemný příběh, který se dotkne vašich srdcí.

NEDĚLE

V neděli se v olomouckém Decathlonu v OC Haná chystá Fitness Day s bojovými sporty. Budete si moct vyzkoušet judo, thajský box, taekwondo a streetworkout. Kdo se raději jen kouká, bude tu i připravené představení.

Kino Metropol nabízí pěkně nechutnou podívanou s názvem U Zlaté rukavice. Film je o sériových vraždách prostitutek v Německu v 70. letech. Začíná ve 20:15.

Autoři | Foto Facebook MC Gey, Jakub Wittka, Strašidelný dům, Léčivé divadlo, Olomouc.cz, csfd.cz

Štítky Olomoucko, kino, koncert, fotbal, hokej, zábava

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.