úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Efektivita, zvládání emocí, cestovatelský stand up, či kaligrafie. Únor a březen ve Vaultu 42

Základy kaligrafie, webdesignu, nebo psychické pomoci? Cestování z pohledu minimalismu, či stand upu? Program olomouckého Vaultu 42 na únor a začátek března je nabitý spoustou kreativních a užitečných workshopů, přečtěte si, co všechno nabízí.

Tak například už 11. února proběhne kurz kaligrafie pro začátečníky, který seznámí s historií, naučí dvěma hlavním technikám západní kaligrafie a účastník si vyzkouší psaní perkem, fixou, dřívkou i štětcem. „Uhladíte kostrbaté linky, zakulatíte šišaté obloučky. Zamažete se od inkoustu, ale uvidíte obří pokrok v psaní,“ píše oficiální událost kurzu na Facebooku. Podobně naváže dalším dnem 12. února workshop zaměřený na elegantní písmo Copperplate. 

Zajímá vás, jak má vypadat dobrý nadupaný web? Kde hledat písmo? Kde hledat volně licencované fotografie? Co je to responzivní design a jak na něj? Vault Academy: Základy webdesignu povede webdesigner Michal Kubátko a naučí vás vše pro začátek potřebné. 

Šest týdnů putování skrz Kavkaz v zábavné dvouhodinové stand-up smršti cestovatele a dobrodruha Jakuba Vengláře proběhne 20. února v 18:30. Na cestování z jiné stránky - optikou minimalismu - nahlédne Vault v podobě přednášky Patrika Zouhara 3. března. Jaké je vyrazit na víkend do Amsterdamu bez jediného zavazadla? Nebo s jedním batohem trekovat měsíc po Novém Zélandu?  

Ve stejný den 20. února dopoledne bude patřit snídani o marketingu. Jak ze své značky udělat lovebrand? Na to u snídaně a ranní kávy zodpoví odborníci a profesionálové z praxe. A co dělat s přehnanými emocemi? Jak se jich zbavit? Na téma psychické první pomoci se zaměří workshop Jiřího Martíška. A když tohle budete mít v malíku, následuje efektivní zvládání a využití času. Zkušená lektorka Mgr. Vladislava Závrská umí naučit, jak mít vždycky čas, nevymlouvat se a směřovat k vytyčeným cílům. 

Ohodnoť článek

Foto Vault 42

Štítky Vault 42, workshop, lekce, přednáška, cestování, webdesign, efektivita, emoce, seberozvoj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.