sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Klenot mezi plesy v Olomouci a okolí je tady. Olomoucký ples v pátek nabídne Milli Vanilli

Na již osmém ročníku Omega Olomouckého plesu si zaplesáme na téma LÁSKA A VÁŠEŇ. Tato plesová událost zůstává věrná exkluzivním prostorám hotelu NH Collection Olomouc Congress, OMEGA Olomouckému plesu se hotel s láskou otevře v pátek 14. února už v 18.30!

Během nezapomenutelného večera vystoupí zahraniční i domácí hosté: „ Pod titulkem Face meet the Voice na Hanou zavítá legendární kapela Milli Vanilli experience. Vystoupí původní člen kapely Fabrice Morvan a původní hlas projektu John Davis, kteří společně zazpívají světové hity jako např. Girl You Know It’s True , Baby Don’t Forget My Number , Blame it on the Rain , Girl I’m Gonna Miss You a další,“ prozradil část programu ředitel Radia Haná David Foretník. Se svými největšími hity také dorazí skupina O5 a Radeček, dále Vás nemine vystoupení sympatického zpěváka Marka Ztraceného či Moniky Absolonové. Celým večerem nás pak provede moderátorská dvojice ve složení Iveta Vítová a Jan Čenský.

Kromě již zmíněných nám bude v hlavním sále Evropa hrát k poslechu i tanci plesový band Jamr’s a se svými originálními kreacemi se zde představí i Taneční Studio Tomáše Komendy. „Díky všem našim partnerům a podporovatelům Vám můžeme i letos nabídnout ty nejlepší české i zahraniční umělce, bohatý doprovodný program a nevšední gastronomii,” komentuje v obrysech náplň prestižní akce za NH Collection Olomouc Congress ředitel Tomáš Rousek. A program nemine ani sál v hotelové restauraci Sal de Mar, kde nás svým nádherným hlasem okouzlí talentovaná muzikantka Terez Wrau, představitelka tzv. buskingu. A ten nejlepší hudební výběr nám naservíruje DJ Zbyněk Stružka, který bude mít pod palcem i afterparty. Na akci samozřejmě nebude chybět ani zážitkový fotokoutek. To vše a mnohem více nabídne 8. ročník OMEGA Olomouckého plesu. Více na www.olomouckyples.cz

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky ples, Olomoucký, NH hotel, olomouc, plesová sezóna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.