čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Olomoucký Premiere Cinemas uvede na svých plátnech to nejlepší ze světové opery a baletu

Také v nadcházející sezóně se v Premiere Cinemas Olomouc mohou milovníci opery a baletu těšit na přímé přenosy toho nejlepšího z předních evropských divadelních scén. Nadcházející sezóna se bude odvíjet zejména ve znamení přímých přenosů z Royal Opera House v Londýně.

V nové operní a baletní sezóně přichází Premiere Cinemas Olomouc s ještě atraktivnějším programem než v předchozích letech. Prim mezi uměleckými scénami bude tentokrát držet Royal Opera House v Londýně, díky které bude olomouckým návštěvníkům představeno hned šest oper. Cyklus OPERA ŽIVĚ bude zahájen vskutku velkolepě – 5. října od 20.00 hodin fenomenálním příběhem z dílny Wolfganga Amadea Mozarta – komickou operou Figarova svatba.

Diváci se dále mohou těšit na taková díla, jako jsou Bizetova Carmen, Boris Godunov z pera Modesta Petroviče Musorgského, Verdiho La Traviata a mnoho dalších. Celkově se diváci mohou těšit na osm přímých přenosů oper i baletu, které si jednoduše zamilují. Navíc díky spojení špičkových pěveckých a tanečních výkonů s nejvyšším rozlišením obrazu a pětikanálovým Dolby zvukem zažijí nezapomenutelný kulturní zážitek přímo v pohodlí jejich oblíbeného kina v centru Olomouce.

Bohaté kulturní večery s cyklem Opera Živě v Premiere Cinemas Olomouc si každý milovník opery a baletu zamiluje. Pro všechny diváky je navíc jako malá pozornost připravena sklenka sektu. Program na celou sezónu je již nyní k dispozici na www.premierecinemas.cz a díky předplatitelské slevě je možno ušetřit na vstupném.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.