neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Šumperský ples zaplnil Dům kultury

Do lásky a vášně se v pátek zahalil Dům kultury v Šumperku, kde se konal další ročník oblíbeného FORTEX auto Šumperského plesu pod záštitou města Šumperka. A o tom, že se hosté na této prestižní plesové události bavili, svědčil neustále plný parket během celého večera a spokojené úsměvy všude kolem.

„Ta atmosféra tady neměla chybu. Takhle jsem si s manželem nezatančila ani nepamatuju. Moc jsme si to užili a nemůžeme se dočkat příštího ročníku​,“ komentovala akci nadšená návštěvnice Petra.

Na pódiu zazářila charismatická Helena Zeťová. Z jejích úst zazněl např. hit ​Impossible (​Unstoppable​), či ​Walk With Me ze zbrusu nové desky ​Consequences​. Hosty poté rozproudila místní kapela O5 a Radeček, která zahrála to nejlepší ze svého repertoáru. Nechyběly tedy písně jako LOVEní,​ ​Vloupám se či ​Máš mě na svědomí.​ V průběhu celého večera se o hudbu k tanci i poslechu postarala mladá talentovaná skupina Jamr's a celým večerem provedla půvabná moderátorka Eva Perkausová. Podívanou nabídlo také Taneční Studio Tomáše Komendy a afterparty měl v režii DJ Zbyněk Stružka. Láskyplnou atmosféru doladila stylová výzdoba, hodnotné ceny v tombole a pohoštění, nechyběl ani tradiční fotokoutek. Fotky s rekvizitami i vtipnými nápisy si návštěvníci plesu odnesli domů jako vzpomínku na protančený večer.

​Velice si vážíme všech, kteří dorazili na Šumperský ples a užili si tuto akci společně s námi. Za organizátory mohu slíbit, že příští ročník Šumperského plesu bude minimálně stejně úspěšný jako tento,“ doplňuje na závěr za spolupořádající agenturu Forsberg ředitel Marek Berger.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Šumperský ples

Štítky ples, fortex, auto, Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.