sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Na Prostějovském plese zahráli O5 a Radeček i Monika Absolonová. Tématem byla láska a vášeň

Zamilované páry si hledí do očí a tančí v objetí na písně Moniky Absolonové. Šaty dam září v jemných barvách světel a atmosféra jasně ukazuje, že téma pátečního Prostějovského plesu byla láska a vášeň.

V pátek 6. března 2020 večer v sále prostějovského KaSCentra to bylo jasné na první pohled. Hlavní hvězda večera Monika Absolonová skladbami Teď královnou jsem já nebo Lásko má, já stůňu téma plesu skvěle zvýraznila.

V Prostějově pořádalo Radio Haná a agentura Forsberg městský ples podruhé a z úsměvů návštěvníků čišila spokojenost. „Uvědomil jsem si, že začínáme novou tradici - jedná se o druhý ročník plesu. A já bych byl rád, kdyby se stal tradicí trvalou a budeme se tu scházet každý rok. Děkuji moc organizátorům,“ vyjádřil se k návštěvníkům a pořadatelům plesu náměstek primátora města Prostějova Jiří Rozehnal.

„Jsem hrozně rád za celý produkční tým, že děláme městské plesy, které baví a lidem se líbí. Začali jsme před lety s prestižním Omega Olomouckým plesem a ten si hned získal takový věhlas, že jsme naši produkci rozšířili do Uničova, Šumperka, Krnova, nebo právě sem do Prostějova a nově do Přerova. A samozřejmě se těšíme na další nové příležitosti,” má radost z profesionální plesové série v roce 2020 výkonný ředitel pořádající agentury Forsberg Marek Berger.

Pečlivě připravený program plesu, který uváděla známá televizní moderátorka Gábina Partyšová, přinesl spolu s koncertem hvězdy muzikálů Moniky Absolonové i další jedinečné zážitky. Svými známými songy jako Vloupám se, Lovení nebo Praha rozproudila sál oblíbená šumperská kapela O5 a Radeček.

Špičkový hudební výkon opět předvedla plesová kapela Jamr’s, která během své tour na městských plesech produkovaných Radiem Haná a agenturou Forsberg bere dech svými vyšperkovanými cover verzemi legendárních kapel jako Queen nebo Europe. A dalšími výraznými body skvělého večera bylo inspirativní vystoupení Taneční školy Tomáš Komendy, kytarový recitál písničkářky hrající v ulicích a na podiích celého světa Terez Wrau, chutně připravený raut a samozřejmě oblíbená Půlnoční soutěž o ceny. Hlavní cenu - smart TV v hodnotě 17 000 korun vyhrála upřímně zaskočená návštěvnice Jitka.

S plesovou sezonou se loučíme, ale Radio Haná a agentura Forsberg připravují na tento rok další velké slibné akce. Mezi těmi nejbližšími například tradiční a vyhledávané Pálení čarodějnic a Májová slavnost na Korunní pevnůstce v Olomouci 31. dubna a 1. května 2020.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.