úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Zpestřete si karanténu malováním, právě probíhá výtvarná soutěž Litovelského Pomoraví

K příležitosti 30. výročí vyhlášení chráněné krajinné oblasti Litovelské Pomoraví se koná výtvarná soutěž s názvem Litovelské Pomoraví – krajina plná života. Při procházkách v lese nebo okolo řeky Moravy se nechte inspirovat a zapojte se do soutěže.

Soutěž probíhá v různých kategoriích dle věku dětí, zúčastnit se však může každý bez rozdílu věku. Termín pro odevzdání kreseb ve formátu A4–A2  je do 30. čevna 2020. Kresby zasílejte v obálce s označením VÝTVARNÁ SOUTĚŽ na adresu:

AOPK ČR, pracoviště Olomoucko, Lafayettova 13, 779 00 Olomouc.

Vyhlášení výsledků proběhne při oslavách založení CHKO Litovelské Pomoraví, které jsou plánovány na 12. září 2020 v Informačním středisku CHKO Šargoun u Litovle.

Podmínky soutěže:

Práce přihlášené do soutěže prosím ze zadní strany označte např. štítkem, kde bude uvedeno jméno autora, případně název kresby, dále kontakt na autora/školu – jméno kontaktní osoby a adresu školy, e-mail a telefon. Dále je třeba uvést číslo kategorie, do které práci přihlašujete.

​Přihlášené práce se autorům nevrací.

Přihlášením své práce účastník souhlasí s jejím použitím Správou CHKO Litovelské Pomoraví a spolkem Viadua pro propagaci ochrany přírody v ČR.

Více informací se můžete dozvědět na www.viadua.cz nebo stránkách Správy CHKO Litovelské Pomoraví http://olomoucko.ochranaprirody.cz/aktuality/vytvarna-soutez/.

Ohodnoť článek

Foto Litovelské Pomoraví

Štítky soutěž, kresba, Litovelské Pomoraví, krajina, příroda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.