sobota 21. září 2024 Matouš

Olomoucká skupina Nylon Jail benefičně zahraje pro chválkovický Domov seniorů Pohoda

V pondělí s datem 5.dubna se éterem ponese live Koncert na Pohodu olomoucké rockové kapely Nylon Jail. Jeho prostřednictvím chce z 15 Minut music clubu na dálku poděkovat všem zdravotníkům a pečovatelům a zároveň upozornit na ztížené podmínky v českých domovech seniorů.

„Vnímáme nelehkou situaci mnoha zařízení, která se starají o naše důchodce. Především nedostatek ochranných pomůcek a přetížený personál. Proto přicházíme s online vystoupením Jiřího Jiráka a Romana Vičíka, jakožto zakládajících členů olomoucké skupiny Nylon Jail,“ říká Jan Piskač z olomouckého 15 Minut music clubu.

„Z celkového výtěžku akce věnuje club 50% na nákup chybějícího materiálu v podobě roušek, desinfekčních gelů a dalších ochranných pomůcek, které poputují do chválkovického Domova seniorů Pohoda,“ dodává.

Sobotní stream si pohodlně naladíte v bezpečí vašich domovů. E-ticket získáte přes portál GoOut a odkaz na vystoupení následně obdržíte do emailu. Cena elektronické vstupenky činí 200 Kč. Koncert na Pohodu pořádá olomoucký 15 Minut music club ve spolupráci s Air Force Production.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky koncert, domov, seniorů, benefice, nylon, jail, 15 minut, club

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.