pátek 26. dubna 2024 Oto

FOTO: Olomoucký cestovatel pokořil Korunu Evropy. Na letňáku ve středu pokřtil knihu

Olomoucký rodák, cestovatel a fotograf Jarda Zaoral se ve středu 3. června vrátil do svého rodného města, aby zde v letním kině představil a pokřtil svou zbrusu novou knihu Koruna Evropy. Podařilo se mu totiž překonat světový rekord a během 361 dní vystoupat na pětačtyřicet vrcholů našeho kontinentu.

Slunečné sředeční počasí a vskutku zajímavý program zapříčinili, že se zahrádka u olomouckého letního kina opět zaplnila návštěvníky. Svou čerstvě vydanou knihu Koruna Evropy zde představil dobrodruh původem z Olomouce Jarda Zaoral. Než došlo k samotnému přípitku a oficiálnímu přivítání knihy v našem městě, rozpovídal se Zaoral o celém projektu. Od listování Guinnessovou knihou rekordů, až po přepsání jednoho z nich. 

Pokud jste neměli to štěstí a nestihli jste středeční besedu se křtem, můžete se začíst do nejnovějšího vydání rubriky (NE)OBYČEJNÍ, ve kterém jsme Jardu vyzpovídali.

ČTĚTE TAKÉ: (NE)OBYČEJNÍ: Otevřel jsem Guinnessovku a díval se, co bych mohl pokořit, říká olomoucký cestovatel Jarda Zaoral

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky cestovatel, jarda, zaoral, olomouc, koruna, evropy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.