čtvrtek 9. května 2024 Ctibor

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na konci července roztančí město už dvanáctý ročník mezinárodního festivalu Colores Olomouc

PR článek

Španělské rytmy, chutě a vůně již tradičně na konci července zahalí Olomouc. Přivítá totiž již dvanáctý ročník mezinárodního festivalu Colores Olomouc, který vedle koncertů, skvělé gastronomie nebo workshopů nabídne i famózní Galavečer flamenka v olomoucké Redutě. Hudebně - taneční uskupení, které na galavečeru vystoupí, vzniklo pouze pro tento jediný koncert v rámci festivalu Colores.

Čtyřdenní multižánrový festival Colores Olomouc se v hanácké metropoli uskuteční mezi dny 23. – 26. července. Ani letos nebude vrcholem festivalu nic jiného, než tradiční a všemi očekávaný Galavečer flamenka. Ten se uskuteční v pátek 24. července v Moravské filharmonii Olomouc v sále Reduta. Jak již bylo řečeno, pro tuto příležitost, vzniklo v rekordním čase unikátní hudebně - taneční představení, kde se na jednom pódiu setkává jedenáct umělců, ze čtyř evropských zemí.

Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketportal, popř. v Informačním centru na Horním náměstí v Olomouci.
​Vše o festivalu naleznete na webových nebo facebookových stránkách.

„Stejně tak jako když vinaři čekají na dobrý ročník, výběr z bobulí či slámové víno i flamenkové publikum má své události, které se stanou jen jednou, maximálně dvakrát za deset let. Ne jinak je tomu v případě tohoto koncertu, kdy události posledních měsíců svedly dohromady nejlepší umělce flamenkového žánru z Čech, Slovenska, Polska i Španělska, aby se setkali na jednom pódiu, spojily své síly a představili olomouckému publikum flamenkové tanečně - hudební představení, které by si nezadalo při porovnání se španělskými umělci,“ říká ředitel festivalu Colores Olomouc Viktor Šebesta.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Colores Olomouc

Štítky španělsko, colores, olomouc, festival, flamenco, tanec, hudba, gastronomie, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.