čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Stredeční Zaparkuj Fest ve Smetanových sadech nabídne koncerty i letní kino

Smetanovy sady opět ožijí. Uskuteční se tam tuto středu 8. července Zaparkuj Fest, kde vystoupí zpěvák Thom Artway nebo písničkář Dan Vertígo. Dále bude doprovodný program a na závěr film Volný pád. Vstupné je zdarma.

Zajímavým hostem bude od půl osmé zpěvák, skladatel a kytarista Thom Artway. Ten v anketě Anděl získal v roce 2016 dvě ceny, a to za objev a zpěvák roku. Navíc se jedná o jednoho z nejzajímavějších zpěváků současné české scény.

Program ale začne už od 17 hodiny, kdy bude k zapůjčení sportovní vybavení nebo deky. Připraveny budou i deskovky a omalovánky pro děti.

Od 18 do 19 hodin vystoupí brněnský písničkář Dan Vertígo, který loni vydal druhé album #DNVRTG. Hudebně se Vertígo pohybuje na hraně folku s popovými, rockovými i punkovými prvky s odkazy na klasické i moderní české písničkářství.

Na závěr se bude od 21 hodin promítat film Volný pád, kde hraje Michael Douglas hlavní roli.

Iniciativa „Zaparkuj – oživujeme veřejný prostor“ vznikla na podzim roku 2013 jako projekt Univerzity Palackého v Olomouci za podpory statutárního města Olomouc a Výstaviště Flora Olomouc s cílem vnést do olomouckých parků a dalších veřejných prostor více kulturních, společenských, sportovních akcí.

Kromě Zaparkuj Fest pořádá i Pujčovnu Zaparkuj, Hospodský kvíz nebo Zaparkuj kulturu v ulicích. Více ZDE.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto thomartway.com a FB Zaparkuj fest

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.