pondělí 29. dubna 2024 Robert

Tomáš Klus vystoupí v pátek na paloučku u olomouckého S-klubu

Na paloučku u olomouckého S-klubu vystoupí v pátek 17. července od 19 hodin oblíbený český zpěvák Tomáš Klus. Jeho většinou bezmála tříhodinnové koncerty jsou přívalem lásky, štěstí, radosti a energie a také bývají dlouho dopředu vyprodané. Vstupenky na páteční koncert jsou však stále v prodeji za 500 Kč.

Areál S-klubu se v pátek návštěvníkům otevře v 17 hodin a koncert odstartuje v 19 hodin.  Tomáš Klus potěší diváky svými nejhranějšími písněmi, jako například My, Sibyla, A pak, Marie a další. Vstupenky na koncert lze zakoupit ZDE.

Klus  působí na československé hudební scéně od roku 2008, kdy vydal své první album Cesta do záhu(d)by. To se velmi rychle vyšvihlo na první příčky hitparád, oblíbila si ho rádia a s nimi i veřejnost. Najdeme na něm několik písní, které Tomáš Klus hraje na svých koncertech dodnes a to včetně té s názvem Dopis, která jej proslavila a začala jeho kariéru. Od té doby se u něj mnoho změnilo, důraz na melodii a hra s textem je ale jeho rukopisem i nadále.

Osobní přerod vyjádřil v roce 2014 na albu Proměnamě, které stalo nejprodávanějším albem toho roku. Jeho zatím poslední deska vyšla v roce 2019 a je založená na spolupráci nejen s jeho Cílovou skupinou, ale taky ostravskou Janáčkovou filharmonií.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Olomouc, koncert, S-klub, Tomáš Klus, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.