středa 1. května 2024 Svátek práce

Během páteční Hororové noci se na plátně kina Metropol objeví Brad Pitt, Morgan Freeman i Keanu Reeves

Kino Metropol letos opět vsadilo na osvědčené prázdninové filmové noci. První z nich čeká diváky posledního klasického kina v Olomouci už v pátek 24. července. Rohový dům na Sokolské ulici s velkým modrým nápisem se na jednu noc promění v dům hrůzy. Během Hororové noci promítne kultovní filmy Sedm nebo Constantine.

Hororová noc zapoočne v 18:00 a bude trvat až do brzkých ranních hodin. Na diváky čeká vytříbený filmový program plný psychopatů, masových vrahů, démonů a dalších monster, ze kterých roste hladina adrenalinu v krvi.

NEVIDITELNÝ (2020) – americký film o vztahu ženy s psychopatem odehrávající v luxusním sídle, který se jí stane pastí. Podaří se jí utéct, ale zůstává neklidná a kolem ní se dějí divné věci, které nedokáže vysvětlit.

SEDM (1995) – kultovní temný thriller s hororovými prvky s Bradem Pittem a Morganem Freemanem v hlavních rolí. Detektivové na stopě geniálního vraha, zodpovědného za sérii děsivých vražd, jejichž oběti spojuje sedm smrtelných hříchů.

CONSTANTINE (2005) mysteriózní horor podle komixu s Keanu Reevesem v hlavní roli. John Constantine má schopnost rozeznat anděly a démony skryté pod lidským vzezřením. Společně s půvabnou detektivkou (Rachel Weis), hledají důvod sebevraždy její sestry.

V ZAJETÍ DÉMONŮ (2013) film současného mistra hororu Jamese Wana natočený podle skutečných událostí. Vypráví hrůzný příběh světově proslulých vyšetřovatelů paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenových, kteří byli pozváni na odlehlou farmu, aby pomohli rodině terorizované temnými silami.

UPGRADE (2018) antiutopický sci-fi horor z blízké budoucnosti o tom, jak se může zvrtnout technologické vylepšení člověka.

Délka celé hororové noci je 10 hodin a 39 minut včetně přestávek. Vstupenky možné zakoupit na pokladně kina a na webových stránkách kina. Vstupné činí 250 Kč komplet nebo 100 Kč za jednotlivé filmy.

Všechny filmy během hororové noci budou promítány v originálním znění s titulky. Více informací naleznete na facebookové události.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.