sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Víkend v ruční papírně ve Velkých Losinách bude nabitý programem pro děti i rodiče

PR článek

Už tento víkend v sobotu 8. srpna a v neděli 9. srpna se ve Velkých Losinách bude opět konat oblíbený Víkend v ruční papírně. Podobně jako v minulých letech, i letos se malí i velcí návštěvníci můžou těšit na bohatý program. Kromě aktivit s místním ručním papírem potěší děti také projížďky na koních nebo nafukovací skluzavka.

Vzhledem k tomu, že se celá akce koná ve velkolosinské ruční papírně, bude se i víkendový program točit převážně okolo papíru. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet výrobu přáníček a obálek, na řadu se dostane také kaligrafie, origami či ukázka knihtisku. Pro děti budou k dispozici projížďky na koních či malování na obličej, o jejich zábavu se postarají šermíři či nafukovací skluzavka.

Po celou dobu programu bude probíhat jarmark a bude připraveno bohaté občerstvení. „Ve dnech 8. a 9. srpna vás od 9 do 17 hodin zveme na pravidelně se opakující letní akci "Víkend v Papírně aneb Hrátky s papírem", jejíž součástí je krom tradičního programu ukázka řemesel a jarmark regionálních produktů. Těšíme se na vás," sdělují na webu organizátoři akce.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kultura, dílny, ruční výroba, Velké Losiny, ruční papírna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.