sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Noc v Matrixu. Kino Metropol v pátek promítá kompletní trilogii

Už tento pátek budete mít jedinečnou možnost vidět kompletní sérii kulturního sci-fi, které změnilo svět kinematografie a myšlení na přelomu tisíciletí na velkém plátně. Film Matrix byl natáčen na konci 90. let a do kin se dostal v létě 1999. Snímek tak znovu mohou vidět nejenom pamětníci, ale i nová generace, která neměla tu čest a možnost tento megakult shlédnout v kině. Noc v Matrixu proběhne v olomouckém kině Metropol v pátek 21. srpna od 20:00.

Níže v článku můžete zkusit své štěstí a zasoutěžit si o dvě volné vstupenky na celou filmovou Noc v Matrixu. Stačí odpovědět na jednu jednoduchou otázku: Jakou pilulku si vybral Neo na začátku prvního dílu celé trilogie?

Thomas A. Anderson vede dvojí život. Přes den je průměrným programátorem v nadnárodní společnosti, který poctivě platí daně a pomáhá své domácí s odpadky. V noci se z něj stává počítačový hacker známý jako Neo. Už dlouho mu vrtá hlavou podezření, že se světem je něco v nepořádku, ale skutečnost se vymyká i jeho nejbujnějším představám. Série podivných událostí jej přivádí až k setkání se skupinou lidí vedenou legendárním hackerem Morpheem. Díky nim je Neo je vytažen z falešné reality do reálného zničeného světa, kde se nepíše rok 1999, nýbrž 2199 a ve kterém lidstvo vede válku s inteligentními stroji, které samo vytvořilo.

Kino Metropol promítá kompletní trilogii Matrix v původním znění s českými titulky. Celková délka akce je 7 hodin a 39 minut (459 minut včetně dvou přestávek). Více informací o projekci a vsupenky naleznete ve facebookové události nebo na webových stránkách kina.

Soutěž byla ukončena. Dva lístky vyhrává Jiří Truksa. Všem ostatním děkujeme za účast.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto Warner Bros, Kino Metropol

Štítky matrix, kino, metropol, noc, promítání, film, trilogie, olomouc, neo, trinity

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.