úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Víkend plný folkové hudby se chystá už za pár dní v Mohelnických sadech

PR článek

Za podpory organizátorů Mohelnického dostavníku a s jejich souhlasem navazují organizátoři Mohelnického Folk Festu na dlouholetou tradici hudebního setkání na konci prázdnin. Od pátku 28. srpna do neděle 30. srpna si milovníci folku užijí víkend plný muziky, příjemné atmosféry, kamarádství, úsměvů, stanování, muzicírování nejen na pódiu, ale i v celém areálu při večerním jamování či společné zpívání u tradičního táborového ohně.

Během celého víkendu se na dvou pódiích v Mohelnických sadech vystřídá 35 kapel a písničkářů. Chybět nebude také divadlo, stanové městečko v lesoparku, jamování, zpívání a povídání. O zábavu nepřijdou ani ti nejmenší. Připraveno pro ně bude dětské divadlo nebo dětský koutek.

Mezi největší folková jména, která na festivalu vystoupí, se řadí Robert Křesťan a Druhá tráva, Roman Horký a Kamelot, Žalman a Spol. nebo Nezmaři.

Nedílnou součástí Mohelnického Folk Festu bude také Open program s mladými folkovými kapelami. Najdete jej na scéně ČEZ Morava ve volně přístupné neplacené zóně festivalu. Zažít atmosféru Mohelnického Folk Festu tak mají možnost i náhodní návštěvníci areálu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky hudba, folk, mohelnice, sady, víkend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.