úterý 16. dubna 2024 Irena

Zateplená Ololoď zve v zimě na plavby pro veřejnost, akcemi myslí ale i na studenty a firmy

S koncem podzimu kapitán olomoucké Ololodi Šimon Pelikán svou krásku nezazimoval, právě naopak. Pro olomouckou veřejnost připravil spoustu akcí a možností, jak se na Ololodi pobavit i v zimním období.

"Chtěli jsme, aby si lidé Ololoď užili i v předvánoční čas, proto jsme postupně vymysleli několik možností, jak mohou lidé využít Kordulku i v zimě," říká kapitán Ololodi Šimon Pelikán. "Ololoď jsme jen oblékli do zimního kabátu tak, aby se v ní udrželo teplo. Na lodi topíme kamny a podáváme horký punč" přibližuje zimní fungování Ololodi Šimon.

Dále tak pokračuje možnost zarezerovat si 45 minutovou vyhlídkovou platbu lodí po Moravě, plavby pro veřejnost budou i mezi vánočními svátky, kde se navýší kapacita plaveb a také bude možnost objednat si oslavy Silvestra přimo na palubě lodi.

 Pelikán však myslel i na zimní čas a s ním spojené firemní večírky. "Je možnost uspořádat na Ololodi i firemní večírek, při kterém nebude chybět punč a zajišťujeme i bohaté občerstvení. Kapacita není omezena, pro početnější skupinky je připraven program v přístavišti, v době, kdy část skupiny pluje. Poté se jen skupiny vymění, a nakonec skončí všichni na souši a mohou pokračovat," usmívá se Pelikán.

Protože je Šimon zároveň i absolventem Univerzity Palackého, myslí i na studenty. Na Facebooku avizoval akci zvanou "Zkouškové s Ololodí", při které mohou studenti oslavit úspěšně absolvovanou zkoušku přímo na palubě Ololodi. Navíc, za úspěšně dokončenou zkoušku budou studenti odměněni punčem zdarma, dostane se dokonce i na ty, co odešli z akademické půdy s nepořízenou.

O chystaných akcích s Ololodí se dozvíte na Facebooku či na webových stránkách.

 

Autoři | Foto Facebook Ololoď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.