čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bojíte se rádi? Pak si nenechte ujít nejlepší českou cirkusovou show loňského roku

PR článek

Pokud znáte klauna Pennywise a jste milovníky hororu, pak je Cirkus Ohana pro vás to pravé. Pokud vás přiláká cirkusové šapitó, které aktuálně stojí v Olomouci na holickém fotbalovém hřišti, můžete prožít dvě hodiny skvělé zábavy, trochu strachu a přehlídku zajímavých akrobatických čísel.

„Jsme první český hororový cirkus a máme na to ochrannou známku. Tu ale nemáme na ocenění nejlepší cirkusová show roku 2019, které jsme získali a rádi bychom si ho udrželi,“ uvedl Mates Břešťák, manažer a spolumajitel Cirkusu Ohana.

Více informací o cirkusu naleznete na webových stránkách nebo facebookové události.

Představení není vhodné pro děti do dvanácti let. Všem starším se nabízí show od první chvíle, kdy projdou pomyslnou hororovou branou.

„Návštěvníky bavíme a staráme se o dobrou zábavu už před samotným představením. Každý musí projít stanem, kde ho trošku postrašíme a pobavíme,“ poodkrývá některé detaily manažer cirkusu, který sám navíc vystupuje v roli klauna.

Ten má za úkol provést návštěvníky celým představením, ve kterém na sebe jednotlivá dějství navazují. „Program má samozřejmě dějovou linku. Návštěvníci uvidí akrobatickou vodní show, ohně, kouře, hadího muže, hororovou laboratoř a pobaví je improvizovaný humor,“ dodává Mates Břešťák.

A jaké jsou ohlasy na vystoupení. Většinou pozitivní a většinou se prý bojí více ti starší návštěvníci, než ti mladší. Jisté ale je, že se někteří rádi vracejí a nedočkavě příjezd hororového cirkusu vyhlížejí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky cirkus, olomouc, akrobacie, to, it, pennywise, šapitó, holice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.