čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tajemství silné imunity nebo očistná meditace? Astrovíkend v Olomouci nabídne řadu přednášek a workshopů

PR článek

Tradiční esoterický festival s podtitulem Dny tajemna a zdraví se bude konat v prostorách Centra pohybu o víkendu 3. a 4. října. Program nabídne řadu přednášek s hosty z různých oborů. Zahraniční účast na festivalu přislíbil například peruánský šaman, Mistr Mykola Lutsenko, který přednášku zaměří na fenomén diagnostikování zdraví na dálku, a šamanka z dálného Mongolska

Na festivalu si přijdou na své všichni milovníci esoteriky. Program plný přednášek bude doprovázen relaxačním koncertem Ivo Batouška a praktickými workshopy. Návštěvníci budou také moci koupit různé minerály, amulety či mandaly v prodejních stáncích.

Jedním z hlavních bodů bude přednáška doktora Davida Freje, který návštěvníky seznámí s tajemstvím silného imunitního systému. Přednáška se bude konat v sobotu od 10 hodin. „Přední český odborník, který se ve své praxi zabývá terapeutickým systémem založeným na propojení léčby zánětu a s ním souvisejících chronických nemocí, výživy, biologických rytmů a detoxikace organismu," uvádí festival na svém webu.

Vstupné na výstavu: 50 Kč
Vstupné na přednášky: 50, 120 Kč
Program bude probíhat v sobotu od 9 do 18 hodin. V neděli od 10 do 17 hodin.
Adresa místa konání: Centrum pohybu Sokolská 7, Základní umělecká škola, Olomouc

Dalším sobotním bodem v programu je přednáška Zdenky Blechové na téma Cesta duše aneb odkud a kam jdeme a přímý přenos z Knihovny palmových listů. Ten povedou Irena a Gejza Valentovi a bude se konat v sobotu od 13:45, kdy vykladač osudu po skype osloví posluchače.

Sobotní program završí peruánský šaman Juan Carlos Pacaya Gomez se svou očistnou, harmonizační meditací. Bude se jednat o názornou ukázku práce šamana za přispění dobrovolníků během přednášky. 

Neděle začne přednáškou s názvem Propojení univerzální moudrosti našeho vědomí a rostlinné říše v každodenním životě. Ta začne v 10 hodin a nabídne povídání o naší Universální moudrosti, hledání rovnováhy v životě a pomocnících z říše rostlin Australských květových esencí.

Celý program a podrobné informace zájemci naleznou na stránkách festivalu.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky festival, ezoterika, astrologie, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.