sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pět hodin těch nejlepších reklam na světě? Čtvrtek bude v Šantovce ve znamení reklamožroutů

PR článek

Ve čtvrtek 14. ledna se prostory Premiere Cinemas v Galerii Šantovka promění v jednu velkou přehlídku toho nejlepšího, co se minulý rok ve světě reklamy urodilo. Návštěvníci se mohou těšit nejen na více než tři sta světových reklam, ale také na bohatý doprovodný program.

Noc Reklamožroutů je již tradiční filmovou přehlídkou, která probíhá už po třicet let ve více než čtyřiceti zemích světa. Každoročně představí ty nejlepší reklamy z celého světa a jde tak o největší událost ve světě reklamy. 

Pět hodin promítání v celkově čtyřech blocích nabídne jak vtipné, tak i dojemné nebo velkolepé reklamní spoty, a to jak od velkých hráčů na poli reklamy, tak od malých, nízkorozpočtových reklam z neziskového sektoru, které však vzbudily u veřejnosti neuvěřitelný zájem. „Kolekce spotů uváděných na reklamožroutech je jedinečná nejen v pečlivém výběru toho nejlepšího, ale také v dramaturgii. Někdy jsou za sebou řazeny reklamy podobné, jindy naopak funguje kontrast,“ říká David Horáček, organizátor přehlídky.

Noc Reklamožroutů odstartuje ve čtvrtek v 19:00 v Galerii Šantovka, konkrétně v nejvyšším patře, kde se nachází olomoucké Premiere Cinemas. "Jsme velmi rádi, že můžeme akci takového formátu organizovat pod střechou Šantovky a stát se tak součástí něčeho, co nemá ve světě reklamy obdoby," říká ke čtvrteční akci marketingová koordinátorka Galerie Šantovka Kateřina Ulehlová.

Za pravdu jí dává i hlavní manažer olomouckého Premiere Cinemas Radek Kreuziger: "Mám obrovskou radost, že se Noc Reklamožroutů opět odehraje na plátnech našeho multikina, tím spíš, že tento rok se do programu dostal rekordní počet českých reklam a diváci se tak mohou těšit i z toho, že i u nás vznikají reklamy světové kvality," říká Kreuziger.

Podívejte se, které spoty se například probojovaly do výběru letošní Noci Reklamožroutů:

NÁRODNÍ DIVADLO

ČESKÝ HELSINSKÝ VÝBOR

MY PRACUJEME

Lístky na Noc Reklamožroutů můžete zakoupit přímo na pokladnách Premiere Cinemas nebo online na porálu kina. Potvrdit účast můžete na facebookové události, více o Noci Reklamožroutů se pak dozvíte na oficiálním webu akce.

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.