čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Do Olomouce zavítá další z klanu Kelly Family, koncert tu bude mít Kathy Kelly

Loni v létě se v Olomouci představila Patricia Kelly a na nádvoří olomoucké radnice slavila velký úspěch. Pro všechny fanoušky Kelly Family mají pořadatelé další, skvělou zprávu – do Olomouce v červnu přijede Kathy Kelly, nejstarší z Kellyovic dětí.

Kathy Kelly, zpěvačka, producentka a frontmanka hudební rodinky přijede do Olomouce v sobotu 18. června. A vystoupí opravdu  na netypickém místě. Koncert se totiž odehraje v atriu Základní školy Heyrovského. Kathy tak vystoupí jako hlavní hvězda ke 35. výročí otevření školy, a proto bude tento koncert naprosto jedinečný. Snad žádná základní škola v České republice si k oslavám nepřizvala tak velkou hvězdu světového formátu.

S Kathy společně vystoupí český zpěvák slovenského původu Norbert Peticzky, jenž s Kathy nedávno natočil veleúspěšný duet "Miracles", který se několik týdnů držel na první příčce jedné internetové hitparády. 

Koncert Kathy se ponese v duchu starých Kelly písní v duetech s Norbertem. Dále Kathy zazpívá známé gospely, tradicionály a lidové písně z celé Evropy. Je možné, že dojde také na pár operních árií. Kathy se v poslední době věnuje především opeře se svýmučitelem Erwinem Stephanem, známým operním bardem.  

Velkým zpestřením bude hudební úsek společně s dětským sborem "Bambini di Heyrák", kdy si přijdou na své rodiče vyvolených dětí, které budou mít šanci zazpívat si se světovou hvězdou. 

Vstupenky jsou k dispozici ve 3 kategoriích: - Platinum (560,- Kč), Gold (460,- Kč) a Silver (350,- Kč). 

Vstupenky je možné objednat na emailu ticketbooking@seznam.cz, v síti Eventim nebo v Infocentru v podloubí olomoucké radnice. 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.