čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Kino Metropol hledá nejvěrnějšího diváka. Ten získá roční volnou vstupenku do kina

Ačkoliv jsou kina stále ještě zavřená, olomoucké kino Metropol promítá každý den online ve spolupráci s projektem Moje kino LIVE. Teď navíc hledá svého nejvěrnějšího diváka, který může získat roční volnou vstupenku. Stačí chodit do virtuálního kina.

Pro zapojení se do soutěže o celoroční volnou vstupenku do kina Metropol není potřeba nic jiného, než koupit vstupenku. Ale pozor! Musí se jednat o vstupenky zakoupené do kina Metropol na filmy v rámci Moje kino LIVE v období říjen až prosinec 2020. Divák, který jich bude mít nejvíce, vyhrává.

???? Velice si vážíme vaší podpory v tomto pro kulturu tragickém roce a rádi bychom odměnili toho největšího srdcaře z vás....

Zveřejnil(a) Kino Metropol dne Úterý 10. listopadu 2020

Online kino hraje denně a tento týden nabízí různorodý program. Od dokumentárních filmů (K2 vlastní cestou, Země medu, Caravaggio – Duše a krev) přes české filmy (Krajina ve stínu, Staříci) až k projektu Pecha Kucha, který slouží k propagaci umění a kultury. Ve čtvrtek navíc v rámci přehlídky LUX Film Days promítá film Druhá strana naděje zdarma a dává tak ideální šanci si virtuální kino vyzkoušet.

Program kina Metropol:

Pondělí 23. listopadu│ K2 vlastní cestou
Úterý 24. listopadu │ Krajina ve stínu
Středa 25. listopadu │ 71. PechaKucha Night Prague
Čtvrtek 26. listopadu │ Druhá strana naděje
Pátek 27. listopadu │ Staříci
Sobota 28. listopadu │ Země medu
Neděle 29. listopadu │ Caravaggio – Duše a krev

Jako Moje kino LIVE funguje? Jednoduše. Stačí si koupit lístky přes www.kinometropol.cz stejně, jako byste si kupovali lístek do kina na běžnou projekci. Vstupenka vám s dalšími pokyny přijde do e-mailové schránky. Film pak spouštíte na svém počítači pomocí odkazu, který je funkční pouze v dané době projekce.

Vstupenky stojí od 100 korun do 500 korun a je na každém divákovi, jakou z částek se rozhodne za stream kinu zaplatit a finančně jej tím podpořit podle svých možností. Vstupenky zakoupíte na webových stránkách kina. Předprodej končí v den projekce půlhodinu před začátkem filmu.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Michaela Valsová

Štítky kino metropol, olomouc, divák, volná vstupenka, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.