pondělí 29. dubna 2024 Robert

Adventní festival Koule Stream pokračuje v sobotu s kapelou O5 a Radeček

Tradiční Koule Fest se letos kvůli pandemii přesunul ze zábřežského kulturního domu do hudebního studia TA musica. První adventní stream se uskutečnil 28. listopadu a provázel jím diváky písničkář Voxel a dívčí skupina z Moravičan The Addams Sisters, druhým streamem provázela multižánrová kapela Nedivoč a minulý týden jste mohli slyšet kutnohorského umělce Pekaře.

Další streamovaný koncert bude možnost shlédnout tuto sobotu 19. prosince od 18:00 na sociálních sítích Rádia Haná, Koule Festu nebo webových stránkách Olomoucké Drbny. Uslyšíte kapelu O5 a Radeček. 

Kapela O5 a Radeček pochází z jesenického podhůří a vyznačují se hudebním stylem pop. Nebývalý úspěch zaznamenali roku 2015 s československým duetem Vloupám se, který nazpívali se slovenskou zpěvačkou Márií Čírovou. O5 a Radeček působí ve stejné sestavě od roku 1994. Od roku 1995 úzce spolupracují s Nadací Terezy Maxové. V roce 1997 založili členové kapely časopis Zámeček pro opuštěné děti v dětských domovech, který vydávají dodnes.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto bandzone.cz/O5 a Radeček

Štítky Olomouc, kultura, stream, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.