čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

V Premiere Cinemas bude na plátně k vidění průlomový koncert skupiny Queen

Fanoušci legendární kapely Queen se můžou vrátit do roku 1975 a znovu prožít průlomový koncert ze stadionu Hammersmith Odeon v Londýně, kde byl poprvé živě nahraný i jeden z největších hitů Bohemian Rhapsody. Do českých kin jde totiž na konci února záznam Queen: A Night in Bohemia v úžasném šestikanálovém či Atmos zvuku a s obrazem vyčištěným právě pro velká plátna. Diváci si tak budou připadat, jako by si užívali energii Queen přímo v davu mezi fanoušky, jen u toho budou v pohodlí svého kina.

Koncert ze Štědrého dne roku 1975 v Hammersmith Odeon je považovaný za průlom v kariéře Queen a za okamžik, kdy se z kapely stala opravdová hvězda. Záznam, který budou moct diváci od 28. února zhlédnout v českých kinech zachytil neuvěřitelnou energii Queen v čele s Freddiem Mercurym. Kromě zmíněného Bohemian Rhapsody zazněly i hity jako Now I’m Here, Keep Yourself Alive nebo God Save The Queen. 

Záznam připravený speciálně pro kina obsahuje navíc unikátní archivní záběry a rozhovory se všemi čtyřmi členy kapely, tím nabízí nejen úžasný zážitek z koncertu, ale i vhled do zákulisí přelomového roku 1975.

Koncert Queen: A Night in Bohemia bude k vidění v kinech po celé republice, v Premiere Cinemas v Praze a v Olomouci si navíc budou moct fanoušci vychutnat show v nejmodernějším Dolby Atmos zvuku, který nabízí prostorový zvuk v nejlepší možné kvalitě.

Tento neopakovatelný zížitek bude k vidění v olomouckém Premiere Cinemas v neděli 28.2., vstupenky je možné rezervovat zde.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.