pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Olomoucí opět zazní verše Bible na začátku dubna. Číst písmo může kdokoli

Projekt Paschalia Olomucensia pořádá již jedenáct let 24 hodinové čtení Bible v kapli sv. Jeronýma na olomoucké radnici. Letos se bude číst od pondělí 3. dubna od 17:00 do úterý 4. dubna 17:00.

Za těch jedenáct let, co se v Olomouci pořádá projekt Paschalia Olomucensia, se ve světě mnohé změnilo. Nicméně texty Bible zůstávají neměnné a stále aktuální. Mnozí z Vás se již stali neodmyslitelnou součástí tohoto jedinečného projektu, kterým je Čtení Bible 24 hodin v kapli sv. Jeronýma na olomoucké radnici. Proto bychom Vás rádi opět pozvali k čtení textů letos. Začneme číst v pondělí 3. dubna od 17:00 do úterý 4. dubna 17:00. Jak již víte, každý zájemce se může zapojit do čtení a přihlásit se na webových stránkách projektu.

Během posledních deseti let jsme se setkali s mnoha novými čtenáři, kteří nám řekli, že je mrzí, že o této iniciativě nevěděli dříve. Proto bychom Vás chtěli povzbudit, abyste pozvali své přátele, známé a další členy rodiny k aktivnímu zapojení a možnosti poslouchání čtených textů kdykoliv během 24 hodin.

Do čtení se pravidelně zapojují představitelé politického, akademického a společenského života, sportovci, studenti a zástupci občanských iniciativ, ale místo v tomto projektu je připravené pro každého z vás. Děkujeme.

Pro více informací a možnost přihlášení navštivte prosím webové stránky: http://www.paschaliaolomucensia.cz

Ohodnoť článek

Autoři | Zdroj PETARDA PRODUCTION a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.