neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Znáte místa v kraji, která se vyplatí navštívit? Podělte se s krajským úřadem

Olomoucký kraj přijímá návrhy na nominace do ankety Ceny Olomouckého kraje za přínos v oblasti cestovního ruchu. Každý může navrhnout nominace do pěti kategorií, a to do 14. dubna.

Olomoucký kraj v současnosti sbírá návrhy na nominace do ankety Ceny Olomouckého kraje za přínos v oblasti cestovního ruchu, a to ve celkem pěti kategoriích. Do soutěže se může zapojit kdokoliv, a ti s nejzajímavějšími nápady mohou získat milou odměnu.

„Poslední roky nebyly pro cestovní ruch vůbec jednoduché. Přesto se lidem, kteří se na rozvoji turismu podílí, podařilo odvést obrovský kus práce a připravit pro návštěvníky v našem regionu řadu novinek. A to si přece zaslouží ukázat a ocenit,“ řekla Milada Sokolová, uvolněná členka Zastupitelstva Olomouckého kraje pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

Nominovat kandidáty na ceny v oblasti cestovního ruchu může kdokoliv, včetně organizací, a to do 14. dubna. Letos jsou k dispozici pět kategorií, do kterých je možné nominovat: Novinka v cestovním ruchu, Nejlepší akce roku, Nejlepší místo bez bariér, Nejoblíbenější běžkařská trasa a Unikátní gastronomický zážitek.

„Neznám nikoho, kdo by rád netrávil čas navštěvováním různých akcí, výlety za sportem nebo gastronomickými toulkami s vidinou pochutnání si na něčem, co si člověk doma neuvaří. Podělte se s námi o vaše oblíbená místa či akce kolem vás, a pomozte nám tak navrhnout ty, které si zaslouží ocenění,“ dodala zastupitelka Sokolová.

Nominovat ty nejlepší akce, zážitky nebo místa mohou zájemci zde. Podrobná pravidla jsou k dispozici na webu cenykraje.cz.

Ohodnoť článek

Autoři | Zdroj Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.