neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Zdraví pro všechny! Druhý ročník Festivalu zdraví v Olomouci za námi a už se prodávají lístky na třetí

Festival zdraví Olomouc byl velmi úspěšným druhým ročníkem, s čtyřmi diskusními večery s zajímavými hosty, kteří sdíleli své znalosti o zdraví a léčení. Festival se konal v kině Metropol v Olomouci a byl zcela vyprodán.

Obrovskou popularitu si získává Festival zdraví Olomouc, který má za sebou svůj druhý ročník. Čtyři besedy se zajímavými hosty, kteří sdílejí s veřejností své poznatky o zdraví a uzdravení, vzbudily rozruch a zájem. Festival, který se konal od konce března do druhé půlky dubna v kině Metropol v Olomouci, měl zcela vyprodáno.

“Letos si s návštěvníky přijely pohovořit osobnosti z oblasti duševního a tělesného zdraví jako Pjér la Šé'z, Mudr. Jan Vojáček či Barbora Englischová. A protože je Festival zdraví Olomouc plný života, tak už připravujeme nový ročník,” říká pořadatel festivalu Marek Berger.

V plánu budoucího Festivalu zdraví 2024 jsou opět čtyři besední čtvrtky v kině Metropol a to 28. 3., 4. 4., 11. 4. a 18. 4. 2024 se startem od 18:30. Můžete se těšit na přednášky a besedy s předními domácími terapeuty, psychology, doktory, badateli a dalším populárními osobnostmi. Jejich jména budeme odhalovat průběžně.

Zahajujeme exkluzivní předprodej omezeného počtu permanentek na Festival zdraví 2024 za výrazně lepší cenu a to 990 Kč na všechny čtyři večery.

Vstupenky zde - https://www.kinometropol.cz/klient-323/kino-96/stranka-4374/film-611783

Další detaily na webu www.festivalzdravi.cz a www.kinometropol.cz.

Ohodnoť článek

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.