sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Léto v Prostějově bude nabité, podívejte se na připravený kulturní program

S neúnavnou pečlivostí a precizností je Prostějovské kulturní léto 2023 kompletně připraveno včetně pevně stanovených termínů pro každou jednotlivou akci.

Prostějovské léto je nepostradatelnou a každoroční součástí života našeho města. Jeho hlavním záměrem je vytvořit příznivé prostředí pro mezilidské vztahy. Cílem je přilákat co největší počet obyvatel, rodin, přátel a známých na hlavní náměstí. Program je sestaven tak, aby oslovil širokou škálu věkových kategorií, přičemž nabízí pestrou a pečlivě zpracovanou dramaturgii.

"Program letošního léta přichází s velmi atraktivní nabídkou," sdělila Milada Sokolová, 1. náměstkyně primátora, dodávajíc, "Mezi hlavními hvězdami se objeví revivalové kapely Kabát a Elán, spolu s hudebními skupinami Jelen, Keks a Pekař. Pro děti je připraven program s názvem Dinoo Ostrov, který zahrnuje soutěžní stanoviště zaměřená na dinosaury a všechny účastníky čekají dárky. Rovněž módní přehlídka, oblíbená mezi občany, bude součástí programu, představí módu prostějovských firem. Ekocentrum Iris a městská knihovna také připravily své bohaté programy. Na Letní scéně na nádvoří zámku se bude konat řada hudebních, tanečních a loutkových představení. Věřím, že každý si najde to své a že lidé se přijedou podívat. Již jsme úspěšně zahájili letošní Prostějovské léto s akcí Prostějov tančí, která na náměstí T. G. Masaryka přilákala mnoho lidí, což nás velmi těší."

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MMPv

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.