sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Legendary DJ Marek Berger vrátí zpátky devadesátky při oslavě své padesátky

Nadupanou 90’s party plánuje ke svým padesátinám legendární DJ a programový ředitel Radia Haná Marek Berger.

Jeho velkolepá oslava s benefičním přesahem rozzáří olomoucký S-KLUB 18. srpna 2023. Bude to party se spoustou chutí - za večer se na pódiu vystřídá desítka DJů a můžete se těšit na program plný hudby, tance, světel a drinků.

Vstupenky jsou k dostání už teď na webu www.smsticket.cz/vstupenky/35825-90s-party-marek-berger-50-celebration-s-klub-olomouc a je to podle hesla Kdo dřív koupí, ten to má levnější.

“Krok za krokem se to blíží a už se nemůžu dočkat, až se v S-Klubu s vámi všemi potkám. Pade máme jednou za život a já si plním přání, které si užije každý, kdo na párty přijde. Bude to video disco show s megahity od 90. let, takže soundtrack mého života. Zahrají ti nej DJs v mém životě, bude tam taneční show, speciální hosté a na programu je i battle DJů.” sype plány z rukávu oslavenec, pořadatel, DJ a programový ředitel Radia Haná Marek Berger.

Devadesátková párty s legendary dýdžejem Markem Bergerem bude zároveň i podporou projektu Otevřeme zahradu, na který se finančně přispěje z výtěžku. Otevřeme zahradu je jedinečný projekt obnovy relaxační zahrady s příjemnou terasou a malou kavárnou pro klienty olomouckého hospicu na Svatém Kopečku a pro veřejnost.

90s Party - Marek Berger 50 Celebration

kdy: pátek 18. srpna od 19:00

kde: S-Klub, Olomouc vstupenky: http://www.smsticket.cz/vstupenky/35825-90s-party-marek-berger-50-celebration-s-klub-olomouc

Ohodnoť článek

Autoři | Zdroj Rádio Haná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.