sobota 20. dubna 2024 Marcela

Poslední srpnová sobota bude v Olomouci patřit Leteckému dni na neředínském letišti

Pokud nevíte, co budete dělat poslední sprnový víkend, máme pro vás tip na sobotu. Právě v ten den se totiž na olomouckém neředínském letišti odehraje Letecký den, který nabídne opravdu pestrý program.

Návštěvníky leteckého dne v sobotu 27. sprna bude čekat jak dopolední, tak odpolední program. Dopoledne, kterým budou provázet moderátoři Rádia Haná, vystoupí kapela Roxy, pro děti bude připravený program v podobě diskotéky, nechybět bude třeba balónkový klaun, cirkus Levitare nebo různá taneční vystoupení.

Nejen pro děti se také dopoledne představí Policie ČR a Hasičský sbor Olomouckého kraje se svými ukázkami. A nebyl by to letecký den, kdyby nedostali prostor také modeláři se svými modely letadel, a to v včetně modelů letadel z I. světové války nebo vrtulníků.

Odpoledne, konkrétně od 13:00, se můžou návštěvníci těšit na pravý letecký program. K vidění bude akrobacie motorových letadel a kluzáků, ukázky vzdušných leteckých soubojů a také seskoky parašutistů. Lidé se také můžou seznámit s vystavenými letadly, kterými disponuje Hanácký letecký klub, Hanácký aeroklub na letišti v Olomouci – Neředíně.

Po skončení hlavního leteckého programu vystoupí Pavel Novák s písničkami pro děti i dospělé, o hudbu nebude nouze až do večera.

Na místě bude po celou dobu vysílat Rádio Haná, které bude prostřednictvím svých moderátorů zprostředkovávat vstupy přímo do živého vysílání hudební produkce až do večerních hodin.

Akce se koná za podpory Magistrátu města Olomouc, pořadatelem je Hanácký letecký klub Olomouc. 

Vstup na akci je zdarma, pro více info sledujte oficiální událost akce.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.