pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zítra se Horním náměstí uskuteční koncert na podporu kandidáta do Senátu Jaroslava Morávka

PR článek

Ve čtvrtek se na olomouckém náměstí sejdou kapely Again, Katoda Olomouc a Pražský výběr tribute. Zahrají na podporu Jaroslava Morávka, který kandiduje do Senátu.

Akce začíná zítra 6.9. od pěti hodin odpoledne na Horním náměstí. Svoji účast na závěrečném koncertě před volbami přislíbil například Martin Kolomý, několika násobný účastník "Rallye Dakar“ nebo David Vršecký, dvojnásobný mistr Evropy tahačů (truck racing), který je držitelem světového rychlostního rekordu na letmý kilometr. Oba dva budou rozdávat podpisy fanouškům.

Obdivovatelé Hummerů si také přijdou na své, jeden bude na náměstí v průběhu akce. Návštěvníci si mohou na místě zakoupit pivo i nealkoholické nápoje za deset korun. 

Jaroslav Morávka je nezávislý kandidát do Senátu, politický aktivista a podnikatel. Dlouhodobě bojoval proti komunistickému režimu. Před rokem 1989 tajně distribuoval zakázané materiály a tiskoviny na koncertech, za co byl také podmínečně odsouzen vojenským soudem za trestné činy hanobení republiky a jejího představitele a za pobuřování.

V současné domácí politice stále více převažuje příklon k oligarchickému modelu vládnutí, který reprezentují lidé jako Miloš Zeman či Andrej Babiš. Navrací mi to vzpomínky na dobu totality, domovních prohlídek, špiclování, na šikanu a ponižování. Mám opravdový, nefalšovaný strach, že se ta šílená doba navrátí. To nemůžeme dopustit,“ prohlašuje Morávek. „Svobodu musíme aktivně bránit, bojovat za ni! Když pro nic jiného, tak pro budoucnost našich dětí a vnoučat,“ uzavírá. 

Foto fb skupiny The Again

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Dalibor Skřivánek

Nějak ve mě nevzbuzuje důvěru.

čtvrtek, 6. října 2016, 09:38

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.