sobota 20. dubna 2024 Marcela

Olomoucký ples přinese to nejlepší z Británie a večeři s Jaromírem Jágrem

Omega Olomoucký ples se letos uskuteční 17. února v NH Collection Olomouc Congress hotelu. Přinese s sebou královské gardisty, typické britské telefonní budky, nezapomenutelného Sherlocka Holmese a mnoho dalšího. Kromě zábavy má však ples také charitativní rozměr: v dražbě je připravena večeře s Jaromírem Jágrem.

V Olomouci se 17. února 2017 bude konat Omega Olomoucký ples 2017 na téma To nejlepší z Británie! Výše zmíněný program doplní čajový dýchánek, královna Alžběta II., legendární letní songy 90. let skupiny Londonbeat a monstrózní londýnské překvapení, které se ani do NH Collection Olomouc Congress hotelu nevejde. Celým večerem provede Ondřej Vetchý.

Kromě skupiny Londonbeat dorazí Kristína i Michal Hrůza

Budete se doslova královsky bavit. Zhmotníme vaše nejkrásnější představy o Velké Británii, ve kterých si skvěle zatančíte. Složíme poctu nezapomenutelným Beatles a naživo vás rozpálí letní hit I’ve Been Thinking About You přímo z úst jedinečných Londonbeat. Přijede taky Kristína a Michal Hrůza - prostě opět ta nejlepší plesová akce v Olomouckém kraji,” navozuje atmosféru blížícího se Omega Olomouckého plesu za pořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Letos budeme dražit přímo Jardu

„Ples má i letos významný charitativní rozměr. Připomenu, že loni jsme dobročinně dražili na plese podepsaný dres hokejové legendy Jaromíra Jágra. Letos budeme dražit přímo Jardu. Kdo v dražbě přispěje největší částkou na pomoc Centru pro dětský sluch Tamtam v Olomouci, které pomáhá rodinám se sluchově handicapovanými dětmi, pro toho je připravená večeře s tímto Zlatým hochem z Nagana,” připomíná charitativní rozměr Omega Olomouckého plesu David Foretník, ředitel Radia Haná, které akci spolupořádá.

Více informací můžete získat na oficiálních stránkách: www.olomouckyples.cz

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.