pátek 29. března 2024 Taťána

Olomouc zažije pořádnou dávku exotiky, druhý ročník Urbano Latino Festivalu je za dveřmi

Hvězdy latinskoamerické hudby, světoví taneční lektoři, mezinárodní DJs a mix latino tanců na jednom místě, a ještě k tomu v srdci Hané? Ano! Olomouc čeká už 8. ročník Urbano Latino Festivalu a máte se opravdu na co těšit.

Skvělý večer prezentující to nejlepší z latinskoamerické kultury – přesně tak se dá popsat Urbano Latino Fest, který proběhne již 5. května 2017 v olomouckém S Klubu. „Máme pro vás připravený hvězdný program, jehož zlatým hřebem bude jedinečná latino show speciálního hosta tohoto ročníku – světově známého zpěváka Rodry-Ga z Kolumbie,“ říká za pořadatele ředitel Agentury Forsberg Marek Berger. Chladnými vás ale rozhodně nenechají ani vystoupení dalších umělců, kteří do Olomouce na letošní Urbano Latino Fest dorazí. Těmi jsou například tanečníci ze skupiny Estrellas de Movimento z Polska či kubánský DJ Lazaro, který vám zahraje ty nejžhavější latino skladby.

A to není zdaleka všechno! Čekají vás také taneční semináře, na kterých se pod vedením zkušených lektorů zábavnou formou naučíte jednoduché kroky nejrůznějších latinskoamerických tanečních stylů, a chybět nebude ani neobyčejná gala party – to vše v rytmu podmanivých melodiií salsy, bachaty, samby, RnB, dancehallu, afra a dalších.

Takže ať jste v páru nebo singl, taneční kroky znáte anebo se je chcete teprve naučit, tuhle hudebně-taneční latinskoamerickou party plnou hvězdné zábavy si v žádném případě nenechte ujít!

Vstupenky na www.smsticket.cz a v Nugget Store v Šantovce za 200 Kč.

Více informací na www.urbanofest.cz

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Urbano Latino Festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.