pátek 29. března 2024 Taťána

Divadlo na Šantovce nabízí nově předplatné i herecké hvězdy.

Divadlo na Šantovce přichystalo na novou sezónu spoustu zajímavých představení, ve kterých se představí herecké hvězdy. V sezóně, která začíná od září a trvá až do června, přijede do Olomouce například Simona Stašová, Ladislav Dušek, Eva Holubová nebo Tereza Kostková. Divadlo si navíc připravilo ještě jednu novinku - letos poprvé nabízí několik verzí předplatného na novou divadelní sezónu.

Budete se moci setkat také se Zuzanou Bydžovskou a Hanou Maciuchovou v představení Divadla Ungelt Růžové Brýle, ze stejné pražské scény dorazí František Němec a Petr Kostka s hrou Pan Halpern a pan Johnson nebo se můžete nechat okouzlit Miroslavem Etzlerem v hlavní roli inscenace Červená Divadla v Řeznické. Nebudou chybět ani další herecká esa, která se již v minulé sezóně na jevišti Divadla na Šantovce objevila – v čele s Bohumilem Kleplem a Simonou Stašovou.

PŘEDPLATITELSKÉ SKUPINY

Skupina A:   (6 představení) sezona 2014/2015

DIVADLO VIZITA
Jedinečné a nespoutané improvizace Jaroslava Duška, Pjéra la Šé´ze, Zdeňka Konopáska a Viktora Zborníka.

Agentura Harlekýn – HERCI JSOU UNAVENI
Svižná francouzská komedie o hercích s herci Divadla na Vinohradech.Herci jsou unaveni je jedna z nejúspěšnějších komedií Agentury Harlekýn, o což se zasloužily především skvělé herecké výkony a režie, která přesně sleduje a podchycuje humorné situace s trefnými pointami. Hrají: Svatopluk Skopal, Martin Zahálka, Naďa Konvalinková, Jan Čenský ad.

Filmová a divadelní agentura – NÁVŠTĚVY U PANA GREENA
Herecká exhibice Stanislava Zindulky a Matěje Hádka v roli dvou mužů, kteří se potkají díky automobilové nehodě

Studio DVA – VŠE O MUŽÍCH
Tragikomedie o mužích pro ženy, aby je opět nepochopily. Hrají: Michal Slaný, Filip Blažek a Maroš Kramár.

Divadlo v Rytířské – ÚHLAVNÍ PŘÁTELÉ
Svěží francouzská komedie o tom, jak snadné je narušit dlouholeté přátelství aneb Co způsobí neopatrné zacházení s mobilem při cestě autem na návštěvu nejlepších přátel. Hrají: Tereza Kostková, Miroslav Vladyka, Nela Boudová a Radek Holub.

Divadlo A.Dvořáka Příbram – DROBEČKY Z PERNÍKU
Skvělá Simona Stašová v tragikomickém příběhu s nadějeplným koncem.

Skupina B:  (5 představení) sezona 2014/2015

Divadlo Ypsilonka – PÁNSKÁ ŠATNA
Ypsilonka se vrací ke svému vynálezu totální improvizace. Úspěšné písničky, řeči, atrakce a nápady. Nepropásněte jedinečnou příležitost nahlédnout tak trochu klíčovou dírkou do pánské šatny ypsilonských herců.. Hrají: Martin Dejdar, Jiří Lábus, Pavel Nový ad.

Divadlo v Řeznické – ČERVENÁ
Miroslav Etzler ve strhující roli fascinujícího umělce Marka Rothka, který svádí věčný „mefistofelský“ souboj pokušení konzumu, moci a vlivu s uměním, pravdivostí a pokorou. Jedna z nejlepších inscenací sezóny 2013/2014.

Divadlo Háta – VZTAHY NA ÚROVNI
Do apartmá, kde Sir Partridge očekává významného hosta, který má rozhodnout o vyvrcholení jeho kariéry, se začnou proti jeho očekávání trousit ženy. Strhující komedie plná zvratů, gagů a záměn. Hrají: Lukáš Vaculík, Kateřina Hrachovcová, Mahulena Bočanová, Ivana Andrlová ad.

Divadlo A.Dvořáka Příbram – RANDE S DUCHEM
Famózní Eva Holubová a Oldřich Vízner v tragikomickém příběhu slavné spisovatelky.

Divadlo Unglet – PAN HALPERN A PAN JOHNSON
František Němec a Petr Kostka v pečlivě propracovaném činoherním koncertu. Příjemná konverzační tragikomedie přinášející zajímavý pohled na jeden život ze dvou rozdílných úhlů.

Skupina C:  (5 představení) sezona 2014/2015

Divadlo v Řeznické – ŠPATNÁ ŽENSKÁ
Rafinovaná komedie s nečekanými proměnami a překvapivými zvraty na věčné téma souboje mezi mužem a ženou. Hrají: David Matásek a Ilona Svobodová.

Divadlo Háta – BYT NA INZERÁT
Ztřeštěná komedie o tom, že někdy nestačí jen podat si inzerát a přijít na správnou adresu. Hrají: Martin Zounar, Adéla Gondíková, Ivana Andrlová ad.

Divadlo Unglet – RŮŽOVÉ BRÝLE
Dramatický příběh, vyšperkovaný do inscenace pro tři skvělé herečky, které prožívají na jevišti příběh o tom, zda může vzniknout silné přátelství i přes protikladné povahy.Hrají: Zuzana Bydžovská, Hana Maciuchová a Sabina Rojková

Divadlo A.Dvořáka Příbram – PROKLETÍ NEFRITOVÉHO ŠKORPIÓNA
Rozkošně bláznivá komedie podle filmu Woodyho Allena s Bohumilem Kleplem v hlavní roli!

Agentura Harlekýn – TŘI NA LAVIČCE Perfektně namíchaný koktejl humoru a lehkého smutku se třemi hereckými legendami. Hrají: Petr Nárožný, Ladislav Trojan, Květa Fialová.

 

Kupónové předplatné - V PRODEJI OD ZÁŘÍ 2014: představení dle vlastního výběru. Kombinujte šest předplacených vstupenek dle své libosti a času. Kupónové předplatné můžete využít i v případě, že budete chtít pozvat na některé z představení rodinu či přátele.

 

více info najdete na: http://www.divadlonasantovce.cz/predplatne/

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.