středa 24. dubna 2024 Jiří

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pivní a gulášové slavnosti ve Velkém Týnci okoření světoznámá italská skupina Quisisona

PR článek

Pivo a guláš k sobě neodmyslitelně patří už odjakživa. Ještě stačí přidat dobrou hudbu a rázem z toho vyjde dokonalé odpoledne. Jedno takové můžete zažít ve Velkém Týnci, kde se budou v sobotu 22. července konat Pivní a gulášové slavnosti.

Už od 11:00 se k hrncům postaví soutěžící o nejlepší uvařený guláš. Vítěze určí odborná porota společně s návštěvníky slavnosti. Kdo uvařil nejlepší guláš se dozvíte v 18:30, kdy proběhne vyhlášení společně s nejlepší kynutou buchtou. Buchty bude pětičlenná komise vybírat od 14:00 do 16:00. Pokud v sobě máte soutěživého ducha, ale na vaření a pečení moc nejste, tak můžete vyzkoušet soutěž v pití piva na čas. Závod pro dospělé začne v 16:45. Cestu na slavnosti si najde i vítězka minulých ročníků Věra Pospíšilová a vyzve pivní mistryni republiky Olgu Čunátovou.

Slavnosti nebudou jenom o jídle a pití, ale vystoupí zde hned několik hudebníků. Své fanoušky potěší zajisté zpěvák Voxel a na své si přijdou i milovníci cimbálové muziky. Uskupení Jasenka vystoupí ve vestibulu zámecké budovy. Ke konci je připraven zlatý hřeb večera - koncert italské skupiny Quisisona. Těchto sedm fenomenálních hudebníků rozzáří Velký Týnec italskou muzikou, která je známá po celém světě. Skupina Quisisona mimo jiné taky doprovázela řadu domácích a zahraničních umělců. Jednalo se například o hvězdy jako jsou Michael Bublé, Jennifer Lopez, Jay-Z, Beyoncé, Marc Antony, Tony Esposito a mnoho dalších. Italskou skupinu doplní ital žijící v Česku, Andrea Andrei.

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.