pátek 26. dubna 2024 Oto

Dance Sensation zase po roce v Olomouci. Přijede legendární Captain Jack i Holki

Jako na parketu těch nejlepších diskoték 90. let a přelomu milénia – přesně tak se budete cítit i na letošním ročníku Dance Sensation, který proběhne 22. září v nově zrekonstruovaných prostorech Domu u parku. A speciální hosté, kteří za námi do Olomouce přijedou, vás zaručeně dostanou!

„Na jedinečnou taneční párty se svými eurodance hity dorazí známé duo Captain Jack a těšit se můžete na ty největší pecky nejen z jejich alba 90´s Mega party. Kromě toho budete mít šanci naživo vidět a slyšet i populární dívčí skupinu Holki a zavzpomínat na jejich megahity Jsi senzační nebo Už mi nevolej,” láká na vystoupení oblíbených hudebních hvězd ředitel pořádající agentury Forsberg Marek Berger.

Fenomenální devadesátková párty však koncerty skupin Captain Jack a Holki ani zdaleka nekončí. Vaše vzpomínky na 90. léta oživí tím nejlepším hudebním výběrem také exkluzivní Dj´s – mezi nimi např. Lukáš Kobza a Marek Berger z Radia Haná se songy, na kterých jsme vyrůstali. Nejen díky tomu slibuje Dance Sensation skvělou zábavu plnou tance po celý večer i noc a to si zkrátka nesmíte nechat ujít!

Že už chcete mít svou vstupenku? Limitovaná edice je již nyní k dispozici na www.ticketstream.cz za 390 Kč a od poloviny července také v kavárně Traffic Coffee u Domu u parku na Palackého 21 v Olomouci za 370 Kč. Vstupenky za zvýhodněnou cenu si můžete zarezervovat také prostřednictvím formuláře na www.dancesensation.cz.

Tisková zpráva | Foto Facebook Captain Jack (Official)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.