sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bohuňovický gulášfest 16. září nasytí milovníky jídla i hudby

PR článek

První ročník Bohuňovického gulášfestu se uskuteční uprostřed babího léta v sobotu 16. září od 14 hodin na hřišti u kulturního domu v Bohuňovicích -Trusovicích. Guláše nejrůznějších chutí, vůní, barev a konzistencí pro návštěvníky uvaří zájmové skupiny a spolky působící v obci.

Těšit se můžete na guláš myslivecký, zahrádkářský a školský ve dvojím provedení a trojí guláš hasičský. Guláš i další pochoutky bohatého občerstvení můžete spláchnout několika druhy piva i nealkoholických nápojů a při tom všem sledovat kulturní vystoupení i zajímavé ukázky z činnosti zúčastněných zájmových skupin a spolků.

Gulášfest zahájí ve 14 hodin vystoupení Pavla Nováka nazvané Best Of, kdy si na své přijdou jak nejmenší návštěvníci, tak i jejich dospělý doprovod. Následovat bude vystoupení Bohuňovických mažoretek, ukázka činnosti malých i velkých hasičů, myslivecké fanfáry a další. Pro malé návštěvníky bude připravena naučná myslivecká stezka, skákací hrad a další atrakce.

V 17 hodin jistě všechny potěší koncert olomoucké legendy Miroslava Spilky s přáteli v akustickém podání, který nás správně naladí na slavnostní vyhlášení soutěže O nejlepší guláš 2017. Všechny soutěžní guláše ochutná svědomitě a zcela anonymně odborná porota, která v 18:30 oznámí vítěze. Svým hlasem však mohou přispět i ochutnávající návštěvníci.

Gulášové odpoledne a podvečer příjemně zakončí v 19 hodin zábava se skupinou Arconat. Přijďte se v sobotu 16. září dobře pobavit, najíst a napít do Bohuňovic. Vstup do areálu hřiště je zdarma.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.