čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

V Olomouci se už za týden koná Dance Sensation. Hlavní hvězdou bude Captain Jack

Olomouc i okolí už netrpělivě vyhlíží pátek 22. září. Proč? Do S Klubu dorazí německé duo Captain Jack, populární dívčí skupina Holki, slovenský moderátor a Dj Matúš GOGO Klajdač a taky Dj´s Radia Haná s tím nejlepším hudebním výběrem z 90. let. Že u toho chcete být taky? Není divu!

“Doražte za námi do Ska - zavzpomínáme na hity Captaina Jacka, jako je třeba legendární Drill Instructor, nebo na známé melodie a texty písniček skupiny Holki. A nejenže uvidíte tyhle skvělé hvězdy naživo, spoustu další zábavy si užijete na parketu i mimo něj díky tomu nejlepšímu devadesátkovému výběru, který jsme si pro vás připravili,” říká jeden z Dj´s letošního ročníku Dance Sensation Marek Berger. Kromě jeho Final Performance se ale můžete těšit také na Dj Lukáše Kobzu a jeho 90´s Warm Up a jedinečnou zábavu a hudební potěšení slibuje i vystoupení slovenského Dj Matúše GOGO Klajdače.

Dance Sensation je zkrátka to nej z 90. let, o čemž je ale škoda jenom mluvit, tak to s námi přijďte zažít! Neváhejte a vstupenky kupujte buď na www.ticketstream.cz za 390 Kč nebo za zvýhodněnou cenu 370 Kč v BOWLAND bowling center v Galerii Šantovka v Olomouci. A nebo si je můžete zarezervovat prostřednictvím formuláře na webu Dance Sensation v sekci Vstupenky.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.